Firmanavn:  Hjortlund & Bøgh Gravering

CVR-registrerings adresse: Kirkegårdsvej 1, Agersted 9330 Dronninglund

Værksted og showroom: Dronninglundvej 13, Agersted 9330 Dronninglund

Telefon.: 98 46 44 10 – Mobil: 29 60 17 79

Web adresse.: Hjortlundskilte.dk

Mail:

Spørgsmål vedr. produktion og ordre: Hjortlund@hjortlundgt.dk

Mail: Spørgsmål vedr. faktura og betaling: kontakt@bogh-gravering.dk

Ejer: Heidi Vestergaard Bøgh

Bank oplysninger:

Nordjyske Bank

Kontonummer 7420

Registreringsnummer:1240939

BIC kode/SWIFT -adresse.: RINGDK22

IBAN-nummer: DK4874200001240939

Etablerings år: 2017

Betalingsbetingelser:

Private: Straks – Beløbet deponeres ved betalingsudbyder og trækkes når varen afsendes

Erhverv.: Netto 8 dage. Eller efter aftale

Priser:

Alle priser på websitet angives i DKK, inklusive moms, alle danske afgifter mm.

Bestilling over nettet:

Når du køber på hjemmesiden, beder vi om navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse informationer bruges udelukkende kun til behandling af ordren. Så vi er sikre på, at du får besked når din varer sendes fra vores lager.

Informationerne lagres elektronisk form og gemmes i 5 år.  Desuden registrerer vi IP-adressen, hvorfra evt. køb fortages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldelse. Jf. GPDR oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang der ønskes. Personoplysninger lagres i en kundedatabase. Disse personoplysninger er beskyttet med login, og kun ansatte med nødvendige rettigheder har adgang til dem. Dine oplysninger vil blive delt med vores fragtleverandør for at kunne sende din pakke. Ellers videregives eller sælges oplysningerne ikke til tredjepart

Fortrydelsesret.:
Da din bestilling er specialfremstillet produkt, er der lovmæssig kun fortrydelsesret frem til fremstillingen begynder. – dette gæler alle produkter på hjemmesiden.
Der er heller ikke fortrydelses ret, hvis du som kunde laver en stavefejl. Vi vil dog gøre vores bedste for at afhjælpe fejlen, og vil evt. kontakte dig på mail eller telefon.

Forbrugeraftaleloven §18, stk 4:

Hvis aftalen vedrører fjernsalg af en ikke finansiel tjenesteydelse eller en vare, som skal fremstilles eller tilpasses efter forbrugerens individuelle behov, gælder fortrydelsesretten kun, indtil udførelsen fremstillingen eller tilpasningen begynder. Denne begrænsning i fortrydelsesretten gælder dog ikke, hvis den pågældende aftale vedrører løbende levering og er indgået under eller i forbindelsen med den erhvervsdrivendes telefoniske henvendelse til forbrugeren uden dennes forudgående anmodning. Fortrydelsesretten kan ikke benyttes, hvis det udelukkende sker for at skade Hjortlund & Bøgh Gravering.

Fortrydelsesret ved forsinkelser:

Hvis kunden i sin bestilling har angivet, at varen skal leveres til et bestemt tidspunkt, og Hjortlund & Bøgh Gravering skriftligt har tilkende givet dette. Kan kunden kun ophæve ordren, hvis Hjortlund & Bøgh Gravering ikke overholder tidsfristen, og der ligger en skriftlig annullering af ordren.

Reklamation.:

Det er kundens pligt at undersøge produktet for fejl og mangler ved modtagelse af varen.  Der ydes to års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten

Er der tale om en fejl fra vores side af ombyttes varen uden vederlag. Vi betaler for nyt tilsvarende produkt og fragten. Er der tale om en fejl fra kundens side af (evt. taste fejl i bestillingen), betales udgifterne af kunden. Du skal reklamere inden for rimelig tid efter at der er konstateret mangler. Meddelelsen skal indeholde en specifikation af manglen og evt. billede dokumentation. Vil kunden ophæve købet eller kræve efterlevering eller om levering af varen skal der uden ugrundet ophold gives meddeles til Hjortlund & Bøgh Gravering herom. Imod sat fald har kunden tabt sin ret til at afvise varen eller kræve efterlevering

Indlevering af logo og tegninger.:

Hvis du ønsker at få graveret et logo eller gravering ud fra arbejdstegninger, som du har indleveret hos os, er det DIT ansvar at have de nødvendige tilladelser til reproduktion. Hjortlund & Bøgh Gravering kan ikke drages til ansvar for manglende tilladelse af reproduktion. Pådrager Hjortlund & Bøgh Gravering sig ansvar overfor tredjemand i anledning af din manglende tilladelse, til udnyttelse af tredjemands tilkommende rettigheder, holder du Hjortlund & Bøgh Gravering skadesløs for et sådant ansvar. Hjortlund & Bøgh Gravering forbeholder sig retten til ikke at producere dine egne motiver, hvis det af Hjortlund & Bøgh Gravering vurderes, til at være i for dårlig kvalitet. Indleveret materiale vil ikke blive set af andre end medarbejdere hos Hjortlund & Bøgh Gravering og evt. underleverandører til Hjortlund & Bøgh Gravering uden dit samtykke. Alle tegninger og tekniske dokumenter vedrørende varen eller fremstillingen heraf, forbliver Hjortlund & Bøgh Gravering ejendom. Uden Hjortlund & Bøgh Graveringskriftlige samtykke må det nævnte materiale ikke anvendes, kopieres, reproduceres, overgives til eller på anden måde bringes til tredjemands kundskab.

Levering.:

Forsendelse med GLS, hvis ikke andet aftales ved bestilling. Der tillægges porto jf GLS til enhver tid gældende takster. Hvis du bestiller flere varer samtidig hos Hjortlund & Bøgh Gravering vil varens vægt blive lagt sammen og forsendelsesomkostningerne bliver udregnet ud fra varens vægt. Leveringstiden er inden for 1-5 arbejdsdage i Danmark. Leveringstiden kan være længere i forbindelse med Helligdage, ferie eller fejlleverancer fra vores leverandørers side af. Forekommer der længere leveringstid end aftalt modtager du en mail med forventet leveringstidspunkt.

Levering forhandlere

Varer over 100 kr. ekskl. Moms sendes med GLS (forventet leveringstid 1 dag efter afsendelse)

Varer under 100 kr. ekskl. Moms sendes med Post nord (forventet leveringstid 7-10 dage efter afsendelse)

Ønskes anden leveringsform er du som forhandler altid velkommen til at kontakte mig.

F.eks. Altid med GLS – samle ordrerne sammen til 1 gang om ugen og sende med GLS.