NOGLE ORD OM OS

Mit mål er at kvalitet og kundetilfredshed går hånd i hånd

God oplevelse

Det betyder rigtig meget, at du som kunde altid får en god oplevelse ved at handle på vores hjemmeside eller face to face. Derfor står vi også til rådighed med vejledning og forslag til dine varer.

3 arbejdsdage

Det er også vigtigt at du får dine varer hurtigt – de sendes herfra inden for 3 arbejdsdage, hvis ikke andet er aftalt.

Om os - Hjortlund & Bøgh Gravering - IMG 6027 scaled

Vores ”vognpark” spænder vidt. Lige fra de helt gamle manuelle maskiner, hvor bogstaverne bliver lagt op i en række og manuelt bliver overført til pokal, skilt eller smykke. Her laver vi mange af vores special varer som smykker, George Jensen skåle, HC Andersens hjerter og andre ting der ikke tåler for meget tryk.

Til de maskindrevne dybdegraveringsmaskiner, hvor vi laver de fleste af vores skilte på – til de helt nye lasergraveringsmaskiner, hvor vi blandt andet laver stål, glas, træ og meget mere. På den måde er der kun få ting vi må sige nej til. Det er blandt andet af indvendig gravering i ringe.

En af vores specialiteter er gravering af diverse George Jensen produkter, lige fra flag til store skåle, men også skibsklokker, og rundgravering af diverse emner.

Vi skærer alle vores plast- aluminium- kobber- og messing skilte ud selv, så har du et specielt ønske til mål er det bare at give lyd. Gravering af skilte fra 0,5 mm til 1400 mm.   

Stål skilte graveres på laser, og skal du bruge maskinskilte i stål, har du mulighed for selv at levere skiltene, så regner vi prisen ud derefter. 

Vi har ingen opstartsgebyr, så om du skal ha 1 eller 1000 er underordnet. Der vil dog kunne blive opkrævet filhåndteringsvederlag i forbindelse med logo eller andet speciel fremstilling.

 

Vi importerer selv pokaler, medaljer og statuetter, herved sparer vi et led, og det kommer dig som kunde til gode.

Skal I holde et stævne eller sæsonafslutning og skal bruge flere pokaler eller har du et budget hertil, er du velkommen til at høre på priser inden du bestiller på nettet. Så laver vi en god pris til dig.

Har du en gammel vandrepokal, der skal nyt navn på er du kommet til den rette.